Geplaatst op 3 Reacties

Nieuwe internetwinkel

Hallo ik zou me even voorstellen. Ik ben de Johan de eigenaar van Trein plezier.

Wat betekent Trein plezier voor mij.

Ik heb al een passie voor modeltreinen van toen ik een kleine jongen was van een jaar of 5 oud. Mijn vader had al de hobby treinen en deze stonden bij ons in een kast op de bovenste plank. Ik wilde zo graag de treinen zien dat ik op een tafel een stoel had geplaatst en daar boven op geklommen ben om de treinen te bekijken. Ik durfde er alleen niet meer van af. Mijn moeder vond dit zo gevaarlijk dat ze besloot om de trein in het weekeind op de grote tafel neer te leggen en daar is voor me de hobby begonnen. Nu vele jaren later heb ik de passie gevonden in de LGB treinen. Ik zou het liefst een treinbaan in mijn tuin aanleggen naar voorbeeld van de RHB in Zwitserland en vooral de Albula bahn.

Doordat ik groot LGB fan ben zou ik deze passie graag door willen zetten in een uit eindelijk fysieke winkel.

Geef een reactie op mijn blog wat voor jou een Trein passie is.

3 gedachten over “Nieuwe internetwinkel

 1. Hallo Johan,

  Wat baan aangaat ben ik bezig met een baan te maken wat alleen Albula aangaat.
  Van Thusis tot aan Samedam ik ben opzoek naar materiaal wat langs dit Bahn gedeelte
  voorkomt.
  Met mijn gedeelte Bergün ben ik zover dat Bahnwachtershaus nog erbij komt.
  Het volgende is Bahnhof Preda, ook ik ben bezig maar het zoeken van een moderne Ptt Postbus
  op schaal. Wandelpaden hebben wegwijzers waarvan ik op dit moment een tekening heb.
  Ik begrijp dat jij ook in dezelfde richting werkt, dus laten we eens contact hebben aangaande wensen baan.

  1. Hallo Sijtse,

   Je kiest wel het mooiste gedeelte van de RHB uit. Lijkt me zeer leuk om te gaan kijken wat ik voor je zou kunnen betekenen.
   Mischien kunnen we morgen al iets met elkaar bespreken ik hoop rond 10.00 uur bij Zetten te zijn.

   1. Hallo,
    Ik ben bezig met een stukje van de RhB Graubunden zoek altijd naar orginele dingen
    voorbij mijn baan. Vandaag heb ik alweer wat bestellingen de deur uitgedaan.
    Wat mijn railplan aangaat moet er nog wel wat gebeuren, er moet niet teveel rechte lengte in zitten.

Vul hier je antwoord in