Ga naar de inhoud

Pagina: Over ons

De oprichter van treinplezier

 Johan van der Giessen.  Geboren 1975 in Leidschendam.

Mijn Jeugd

Vanaf mijn jongere jaren ben ik al gek op modeltreinen begonnen aan de grote tafel met een Märklin M rails trein. Die ik bijna ieder weekend wel op tafel of grond opbouwden en waar ik uren mezelf zoet mee kon houden.

Depressie (burn-out)

In 2018 heb ik thuis gezeten met een behoorlijke depressie. Om hier uit te komen, ben ik deze webwinkel gestart met wat ik de leukste hobby vindt modeltreinen. De modeltreinen hobby zit er bij mij al in vanaf dat ik 5 jaar oud was. Met een Märklin treinbaan.

Eerste LGB baan

Op mijn 21 ben ik op mezelf gaan wonen en had ik een woning met een tuin. Hier heb ik mijn eerste LGB baan in aangelegd.  In mijn tuin ben ik bezig een treinbaan aan het aanleggen met als Thema de Rhatische bahn in kanton Graubunden Zwitserland. Trambestuurder Naast mijn grote passie (mijn webwinkel, winkel en Treinbaan), ben ik ook nog werkzaam als trambestuurder bij HTM. Ik ben trotse vader van een dochter en een zoon. Die me beide regelmatig helpen op de beurs.

Leuk dat u deze pagina bekijkt!

Ik ben Marijn van der Giessen, Geboren 4 januari 2004 in Den Haag. Ik ben de zoon van de eigenaar.  Bij de gemeente Leidschendam-Voorburg ben ik werkzaam in de plantsoenendienst.

Wat heb ik precies met treinen?

Ik ben van kinds af aan grootgebracht met modeltreinen.  Toen ik jonger was speelde ik met de LGB Steinz van mijn vader, natuurlijk niet op de rails van LGB, maar gewoon op de grond. In de wagons stopte ik dan plastic leger soldaatjes.

Märklin Ho

Daarnaast was ik erg verwonderd van Märklin HO. We maakten dan een rondje op de tafel, waar ik dan achter de trafo mocht zitten om de trein te bedienen.  Ook heb ik op mijn slaapkamer een Märklin Ho modeltreinbaan gehad die ik zelf heb voorzien van scenery. Op de modeltreinbaan had ik 1  favoriete locomotief. De SBB Ae 6/6. Maar ik noemde hem ‘de zes-wieler’.  Door de jaren heen heb ik het Märklin HO, ingewisseld voor LGB voor in de tuin.

Onze Tuin

Ik help mijn vader met het aanleggen en onderhouden van de buitenbaan. Dus ook de planten wat op de baan en in de tuin staat. Ik heb mijn MBO 4 diploma gehaald en de opleiding was tuin en design. Voor eventuele adviezen om uw droomtuin te creëren met LGB, kunt u bij mij terecht. In onze tuin bouwen we de Rhatische bahn na. De Rhatische bahn bevindt zich in Kanton Graubunden Zwitserland.

Samen met mijn vader ben ik al 3 keer op vakantie geweest naar Kanton Graubunden, het blijft een schitterende Natuur en beleving! Zou er zo weer naar terug willen!

Het Allerleukste

Maar het allerleukste vind ik persoonlijk het Faller Car Systeem. Ik zou graag een eigen baan willen maken! Maar we hebben daar jammer genoeg geen ruimte voor, heb wel het bord gemaakt voor de beurzen van het Faller Car Systeem.

Ik hoop dat u met plezier heeft gelezen, wie ik ben en wat ik met een modeltrein heb. Elke keer als ik een trein of het Faller Car Systeem zie, krijg ik al heeel veeeel Treinplezier!

 

 

Hallo!

 Ik ben Jacqueline en ben 23 jaar oud. Ik woon momenteel in Moordrecht. Ik ben opgegroeid met een treinen huis. We hadden Märklin en LGB en er lag altijd een baan of waren bezig met bouwen. Ik heb zelfs nog wolken geschilderd op een muur als achtergrond voor een baan. We gingen ook mee naar de modelbouwbeurzen zoals Houten. Ik was een type kindje die de dieren van de baan ging pakken en er mee gingen spelen.