Over ons

Beurs Treinplezier1-min

Hallo ik ben Johan van der Giessen. Ik ben geboren 1975 in Leidschendam.

Vanaf mijn jongere jaren ben ik al gek op modeltreinen begonnen aan de grote tafel met een Marklin M rails trein. Die ik bijna ieder weekend wel op tafel of grond opbouwden en waar ik uren mezelf zoet mee kon houden.

In 2018 heb ik thuis gezeten met een behoorlijke depressie. Om hier uit te komen ben ik deze webwinkel gestart met wat ik de leukste hobby vindt modeltreinen. De reden ervoor is dat ik bij de andere winkels de passie voor treinen miste. De modeltreinen hobby zit er bij mij al in vanaf mijn toen ik 5 was. Ik ben toen begonnen met een Marklin treinbaan en stalde deze op de grote tafel uit. Waarna ik er uren mee bezig was om de trein rondjes te laten rijden. Toen ik op mezelf ben gaan wonen op mijn 21 jaar. Kreeg ik een huur huis met een tuin. Hierin kwam mijn eerste tuin treinbaan met LGB. Op dit moment ben ik bezig een tuin treinbaan aan het bouwen in mijn achtertuin met als voorbeeld de Rhatische bahn in kanton Graubunden Zwitserland.

 

Naast mijn grote passie (mijn webwinkel en Treinbaan), ben ik ook nog werkzaam als trambestuurder bij HTM. Ik ben trotse vader van een dochter en een zoon. die mij beide regelmatig helpen op de beurs.

 

 

 

Goedendag

Leuk dat u deze pagina bekijkt! Om te weten te komen wie er nou precies achter Treinplezier zit. 

Ik ben Marijn van Der Giessen, 22 jaar oud. 

Ik ben de zoon van de eigenaar Johan van der Giessen, oftewel hoe ik hem noem: Papa. 

Ik woon momenteel bij mijn vader in Voorburg, waar ook Treinplezier zit gevestigd. Daarnaast doe ik een opleiding in Velp (Arnhem)

 

Wat heb ik precies met treinen?

 

Ik heb eigenlijk van kinds af aan al bezig met modeltreinen.

 Vroeger toen ik kind was speelde ik met de LGB steinz trein.

Nee natuurlijk niet op de het rails van LGB, maar gewoon om hem zelf vooruit te duwen. In de wagons wat achter de trein zat, stopte ik dan plastic leger soldaatjes in, om mee te spelen. 

Daarnaast was ik erg verwonderd van Marklin HO. We maakte dan rondjes op de tafel of op de grond, waar ik dan aan het rijden was. 

Ik vondt het zelfs zo leuk dat ik een eigen baan wou in mijn slaapkamer van Marklin Ho. Daarin zag ik graag mijn favoriete trein rijden en noemde de trein ‘de zes-wieler’. Terwijl het de SBB Ae 6/6 was, uit Zwitserland. Door de jaren heen heb ik het Marklin HO, ingewisseld voor LGB voor in de tuin. 

Ik help mijn vader met het aanleggen en onderhouden van de buitenbaan. Dus ook de planten wat op de baan en in de tuin staat. Ik heb mijn niveau 4 ontwerp van tuinen gedaan en gehaald, waardoor ik kon ontwerp van tuinen en als Hovenier aan de slag kon. Voor eventuele adviezen om uw droomtuin te creëren met LGB, kunt u bij mij te recht voor vragen of advies. In onze tuin bouwen we de Rhatische bahn na. Dit bevindt zich in Graubunden ter Zwitserland. Hier ben ik samen met mijn vader al 3 keer naartoe geweest op vakantie en het blijft een schitterende Natuur en beleving! Zou er zo naar terug willen!

 

Maar het allerleukste vind ik persoonlijk het Faller Car System. Ik zou hiervan zo graag een eigen baan willen maken! Maar dat kan helaas niet, heb wel het bord gemaakt voor de beurzen van het Faller Car System.

 

Ik hoop dat u met plezier hebt gelezen naar wie ik ben en wat ik met trein heb. Elke keer als ik een trein of het Faller Car System zie, krijg ik al heeel veeeel Treinplezier!

 

 

Hallo! Ik ben Jacqueline en ben 23 jaar oud. Ik woon momenteel in Gravenzande. Ik ben opgegroeid met een treinenhuis. We hadden marklin en LGB en er lag altijd een baan of waren bezig met bouwen. Ik heb zelfs nog wolken geschilderd op een muur als achtergrond voor een baan.We gingen ook mee naar de modelbouwbeurzen zoals Houten. Ik was een type kindje die de dieren van de baan ging pakken en er mee gingen spelen.

 

Deel dit bericht

Maak van je tuin een modelspoor beleving

Zie hier onze grootspoor producten

De waardering van www.treinplezier.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 249 reviews.