Ga naar de inhoud

Veilig kopen

Pola G 330995 Tijdschriftenkiosk Susi

Deel dit bericht

Uw Veiligheid

We vinden het belangrijk dat u bij ons een bestelling kan plaatsen. Zodat u weet dat wat u bestelt ook geleverd wordt. Daarom staat veiligheid bij ons voorop.

Https

Voor uw en onze veiligheid heeft deze website een ssl certificaat. Dit is ervoor om te zorgen dat de gegevens die we vertrekken veilig uitgewisseld kunnen worden, ook voor uw betalingen. Zodat u met een gerust hart uw bestelling bij ons kunt doen.

Trein plezier is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Trein plezier is door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Trein plezier voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Trein plezier onderstreept. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Trein plezier te kopen.

 

Maak van je tuin een modelspoor beleving

Zie hier onze grootspoor producten